AYURVEDISET HIERONNAT

AYURVEDA ON IKIVANHA INTIALAINEN TERVEYDENHOIDON MUOTO, PERINTEINEN INTIALAINEN TAPA HOITAA KÄSILLÄ. TARKOITUKSENA ON TASAPAINOTTAA IHMISEN ELÄMÄN-ENERGIAA, PARANTAA VERENKIERTOA JA IMUNESTEKIERTOA JA POISTAA KUONA-AINEITA. SE ON LUONNOLLINEN TAPA RENTOUTTAA JA VIRITTÄÄ KEHOA JA MIELTÄ; LIHAKSIA, HERMOSTOA, HENGITYSTÄ. SEN AVULLA SOLUT SAAVAT ENEMMÄN HAPPEA JA MUITA ELINVOIMAA LISÄÄVIÄ ELEMENTTEJÄ. HIERONNAN VAIKUTUKSIA PARANTAVAT HOIDOSSA KÄYTETTÄVÄT LÄMPIMÄT YRTTIÖLJYT, KOSKA NE AUTTAVAT POISTAMAAN KEHOSTA KUONA-AINEITA.

AYURVEDINEN HIERONTA ON NIVELIÄ JA NIVELSITEITÄ VENYTTÄVÄÄ JA AUTTAA NIVELIÄ TOIMIMAAN JOUSTAVAMMIN. SE LISÄÄ SEKÄ FYYSISTÄ ETTÄ PSYYKKISTÄ HYVINVOINTIA.

HIERONNAN YHTEYDESSÄ KÄSITELLÄÄN MYÖS KEHON ENERGIA-MARMAPISTEITÄ, JOIDEN KAUTTA PYRITÄÄN VAIKUTTAMAAN KOKO KEHOON TASAPAINOTTAVASTI. MARMAT VASTAAVAT AKUPISTEITÄ. AYURVEDISESSA HIERONNASSA STIMULOIDAAN MARMAPISTEITÄ PYÖRITTÄVILLÄ HIERONTALIIKKEILLÄ.

PÄÄ/KASVOHIERONNAN PERUSAJATUKSENA ON LISÄTÄ ENERGIAN VIRTAUSTA KOKO KEHON ALUEELLA JA RENTOUTTAA KOKONAISVALTAISESTI. PÄÄSSÄ SIJAITSEVAT TÄRKEÄT, KESKEISET ELÄMÄNTOIMINTOJA OHJAAVAT ELIMET, KUTEN AIVOT, MONIEN HERMORATOJEN PÄÄT JA KOKO INHIMILLINEN AJATUSTOIMINTA. PÄÄ/KASVOHIERONTA MYÖS RAUHOITTAA MIELTÄ. MONET OVAT SAANEET SIITÄ APUA STRESSIIN, UNETTOMUUTEEN JA PÄÄNSÄRKYYN. NISKAN ALUE JA HARTIAT LIITTYVÄT LÄHEISESTI PÄÄN TOIMINTOIHIN, JOTEN NE MYÖS OTETAAN HUOMIOON HOIDOSSA.